Rainbow reiki ryggsøyleterapi (AMH)

VOND RYGG??

Rainbow Reiki ryggsøyleterapi er en
unik healing metode for å løse opp i 
stive muskler med en fjærlett berøring.
Rainbow Reiki Ryggsøyleterapi (AMH)
bygger på den unike metoden
Duff Cady har utviklet
(Advanced Metapysical Healing – AMH) og er videreutviklet av Walter Lübeck
for å behandle problemer direkte
relatert til ryggsøylen og muskelvevet 
rundt.
Den underliggende filosofien som benyttes i Rainbow Reiki Ryggsøyleterapi går ut på at minner og følelser står i nært forhold til muskulaturen. 
Uløste emosjonelle konflikter, traumer, undertrykte følelser og lignende finner alltid en vei for å endre tilstanden til muskulaturen slik at den står i resonans til problemet. Dette fører til at muskulaturen blir anspent. 

 

Tilbakemelding.

Jeg kontaktet Petter Nyvoll da jeg hadde så ufattelig vondt i korsryggen. Jeg klarte ikke å bøye meg pga smerte ! og bare det å stå opp fra sengen var et stort prosjekt jeg kunne ikke klare å reise til han pga dette Så Vi tok første time på telefonen og han jobbet på meg en time. Og jeg ble merkbart bedre.jeg ble også bedre utover dagen og bevegeligheten hadde kommet tilbake . Men det hang fortsatt litt smerter igjen, så etter noen dager bestemte jeg meg for å kontakte han for en time til ,og etter det var smertene helt borte . Jeg vill absolutt ambefale behandling hos Petter Nyvoll om du sliter med ubehag , smerter med mer. Det værste som kan skje er at du kan faktigst bli helt bra igjen . Christer Kittelsen rossavik. Desember 2019.