Føler du av og til att det er flere i huset, enn dere som bor der?

Hører du skritt, eller lyder som ikke kan forklares? 

Kjennes huset ditt som en ladestasjon? Ett sted det er godt å være, ett sted å lade batteriene, eller blir du sliten av å være hjemme og rømmer ut for å slappe av, og lade batteriene?

 

Noen ganger er det forhold som gjør att det blir veldig lav livsenergi i ett hus, eller rom, og noen gangerr går det igjen avdøde, noe som kan skape en tappende og ubhagelig atmosfære i ett hjem.

 

Dert kan og sitte igjen ett  avtrykk etter både positive og negative hendelser.

 

Det kan og i noen tilfeller være noe som kalles en portal på stedet. En poratal/energiportaler er ett sted med høy åndelig aktivitet, og gjennomfart.Di er forbundet med Leylines, som man se som Moder Jords merediansystem, Eller ett transportsystem for energi. Før i tiden ble Kirker bygget på slike steder, og Sjamaner brukte det til kraftplasser. Det er ingenting negativt med en poral i seg selv, men det passer ikke så godt å ha det akkurat der man bor.  Ofte hvis man har hatt husrens flere ganger og det kommer tilbake igjen og igjen er det fordi det det er en portal på stedet.

Ikke alle som renser hus har kompetanse til å deale med den type tematikk, som går langt utover det å hjelpe dem som er i huset i gjeldende øyeblikk over til andre siden.

 

Jeg bruker å gå veldig grundig til verks, og hjelper eventuelle gjenboere over, Renser bort eventtuelle energiavtrykk, og jobber med å heve livsenergien i boligen, slik att den skal bli en best mulig ladestasjon og hjem for dem som bor der. Ved tematikk som portaler, tar jeg tak i det, på en slik måte att probmene skjeldent vil komme tilbake. Dette tar ofte noen flere timer, og koster da noe mer.

Husrens normal jobb 3-4 Timer kr 3500. Derretter 1000/700 per klokketime.

(30% rabatt om dårlig økonomi kr 2450)

+ ev reiseutgifter.

(Ved lang reisevei, kan det gjøres på distanse)

 

Hei Petter.

Vil bare si tusen tusen takk for at du kom og reset huset for oss. Nå har jeg og guttungen sovet oppe siden du var her og vi begge 2 sover så mye bedre.
Har ikke lenger vondt i huet, sliten eller energiløs når jeg våkner..og det er kjempe deilig😊😊
Og guttungen har heller ikke brå våkna og vært redd, sånn som han var tidligere føre du kom.
Ikke hører jeg lyder eller ser sånne skygger rundt forbi.
Men er mye bedre å være oppe i 2 etg nå en før.
Og energien i huset er mye bedre og vi alle klarer og slappe av og lade opp batteriene når det trengs.
Så alt i alt er vi kjempe fornøyd med jobben du gjorde hjemme hos oss😊👍

Hilsen fra en glad familie😊