HEALINGUTDANNELSE over 6 mnd. 11 September 2021 -10 februar 2022.
inkludert Rainbow Reiki 1 og 2 Grad seminar over 2 helgeseminarer.
 
Se egne faner med Rainbow Reiki 1 & 2
 
I denne utdannelsen som vil gå over 2 weekendseminarer + undervisning over 6 mnd gjennom Zoomkonferanser, videoer, livesendinger, svar på spørsmål, en-en undervisning, og oppfølgning i facebookgruppe.
Her vil jeg undervise deg i ett bredt spekter av verktøy og kunnskaper jeg har samlet meg igjennom årene som alternativ behandler, student og lærer.
Denne utdannelsen passer veldig godt til deg som ønsker en god grunnbase for å starte en alternativ praksis.
Den passer veldig godt for deg som alerede er terapeut og ønsker en større verktøy kasse og få ny input, nye perspektiver og kunnskap.
Denne utdannelsen passer også godt til deg som ønsker å jobbe med din egen helsetilstand, eller skape endringer i livet ditt, til deg som ønsker å jobbe med selvutvikling.
I denne utdannelsen vil vi, i tillegg til en solidverktøykasse fra Rainbow reiki blant annet jobbe med spennende og viktige temaer som hvordan undertrykte følelser, traumer og lignende kan slå ut i form av begrensninger, blokkeringer, vaner og sykdom, stress, automt stress, Epigenetikk, Kvantefysikk, selvregulering, sunne vaner, kosthold som fremmer sykdom, helse, søvn, mosjon, mestring av følelser, tanker traumer, Coachingteknikker HRV, Hjerte/Sinn Koherens, Meditasjon, hjelpemidler og mye mer for å hjelpe deg selv og dine klienter til en bedre livs og helsesituasjon.
Innkludert 2 Timer en til en coaching verdi kr 2000.
Rainbow Reiki 1 og 2 Grad seminar verdi kr 8580.
6-8 mnd med oppfølgning i gruppe, med livesendinger, videoer, og Zoomkonferanser i 6 mnd verdi kr8000.
Verdi 18580.
Kun kr 14980.
Early Bird, frem til 11.8 21. KUN 12980 KR.
Mulighet for KLARNA delbetaling eller oppdeling.
Send meg en Epost eller melding for påmelding healerpetternyvoll@outlook.com